Välkommen hit till mig!

fredag 30 oktober 2009

Hemma igen

Ja, äntligen… Jag gillar att vara borta, men det är alltid skönt att komma hem igen, särskilt efter en så lång resa som det blir när man ska till Norrlands inland. Runt tolv timmar tar det… Tur att man kan virka då! Har bara en ami-kropp kvar att virka, resten är klart! Fast jag tror att jag ska tvätta upp delarna innan jag sätter ihop dem, tåg gör en ganska svart om fingrarna… Så helgens/veckans jobb blir att montera amier. Förutom det finns det ju lite att göra hemma också när man varit borta i nästan en vecka. Men det ska nog gå att klara av det också.
Det var riktigt kul att ha lite väntetid här och var när jag åkte upp. Jag hann med att kolla i lite garnaffärer och sen har jag ju gjort det i veckan på plats också. Hann med att fynda några nystan Brilliant för halva priset, få se vad det blir av dem när jag börjar med dem. Några knappar blev det också, den allra minsta sorten, till mina amis och deras tillbehör. Kul och inte särskilt dyrt heller!
Vi hörs med lite bilder när något mer är klart. Kram

3 kommentarer:

Mia sa...

Hurra hurra hurra! :D Du ska självklart få ett pris för ditt bästiga förslag! Maila din adress till mej så skickar jag det så fort jag blivit frisk nog att pyssla klart den lilla saken. Panda har valt den alldeles själv och hon hoppas att du ska bli glad när du får den. :)

Pysselkiisen sa...

Vill tipsa om tävlingen jag har på min blogg just nu! Gå in och kika :)

Therese sa...

ÅÅÅ vilken fin blogg! Jag virkar oxå amigurumis, du får gärna titta in på min blogg!

http://thessansamigurumis.blogg.se