Välkommen hit till mig!

söndag 7 november 2010

Hemliga amin då?

Ja, här är det nån som gömmer sig ibland blommor och blad. Vem kan det vara då?

Jo, den hemlige lille amin som är lite blyg, eller kanske spanar den på nåt..? Det är alltså en av Pettsons mucklor. Tanken är att den ska få åtminstone en kompis till, men den kommer inte att bli riktigt likadan. Mönstret till mucklan är mitt eget, har inte hittat nåt någon annanstans heller.
Snart ska den bo på mitt jobb och vara med barnen och prata om bokstäver och siffror - vi får se hur mycket den kan, om det blir den som lär barnen eller om de får lära upp mucklan. Det är alltid lika spännande att lära känna en ny karaktär, eller hur?!  

3 kommentarer:

4U2! sa...

Det måste uppskattas av barnen, eller?

Kat sa...

Jo, det gör dom! Jag virkade frukt och grönsaker till vår affär förra året och det var kanon-respons på dom sakerna. /Kat

Sara sa...

Hi Kat! Thank you for stopping by and leaving a comment at www.tangledhappy.blogspot.com. I had so many visitors today and all the lovely comments made my day. I have no idea what any of this says but I really enjoyed browsing through your photos. I especially like this little orange and pink guy. My girls would love him. Lovely work!