Välkommen hit till mig!

torsdag 7 oktober 2010

Oktober är rosa...

Ja, alltså, det är ju Rosa Bandet-månad i oktober, så jag kom på att jag skulle fixa ett lite annorlunda rosa band. Jag gjorde ett prov-ex som blev så bra att jag tog det på mitt halsband i måndags. Kul, för det var en kollega som var snabb att beställa ett eget ex, så det är de två hängena som finns på bilden här.
Riktigt kul att det var fler som gillade hänget - för mig blev det en favorit. Enkelt och snabbt att göra också, med bara en ståltråd med små rosa sötvattenpärlor och en liten metallstjärna för att hålla ihop det hela. Jag kommer att ta 60kr för hänget och så ger jag lika mycket för mitt direkt till kampanjen mot bröstcancer. Är det fler än jag som har gjort egna rosa band?
Har förresten fått hem min nya bok "Galen i garn"också. Flera andra bloggare har skrivit om den redan och jag gillar den verkligen. Fina bilder och enkla mönster med både stickat och virkat och framför allt massor av mormorsrutor. Men jag ska prova att virka en av blommorna nu. Tänkte jag skulle ha den på en kofta i helgen.
Pyssla på!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina!

Kat sa...

Tack tack, gulligt av dig! //Kat