Välkommen hit till mig!

söndag 26 december 2010

Mer julpynt

Ja, den här snöstjärnan från Drops blev en favorit för min del. Den kan varieras i oändlighet med hjälp av färg, pärlor, rosetter osv. Men annars är den enkel och snabb att virka och så uppskattad. Jag har redan en idé om hur jag ska använda den nästa år!
Annars har det varit en lugn virkjul, det är mycket jobb kvar på min WIPsjal, men jag virkar 5-10cm varje dag, så den ska väl bli klar nån gång om jag inte tröttnar ut helt. Jag blandar upp det med lite andra små projekt, som stjärnorna, för att det inte ska bli alltför långtråkigt med mönstervirkandet.
Men nu är det fikadags och sen blir det mer sjalvirkning. Pyssla på nu!

4 kommentarer:

Handarbete/Pyssel sa...

Tack för kommentaren hos mig! Nu fick ju jag också chans att kika in här hos dig!
Verkligen fint pynt att ha i granen!
Ja, man behöver nästan lite småprojekt att jobba på medans man kämpar vidare med de större!
Själv jobbar jag med att avsluta så många påbörjade projekt som möjligt. Har gått bra i höst/vinter, men har en hel del kvar...! :)
Ha ett fint pyssel-2011 !!

Ljusa vardag sa...

Hej!
Kul att se dina virkningar! De är så fina. Kram

Kat sa...

Tack för era fina kommentarer - de värmer! Men ikväll blir det virkpaus från projekten, både de stora och de små. Mina axlar har fått välbehövlig massage idag och beöver lite vila innan de får virka igen. Men imorgon kör jag igen! =0)

CraZy For Crochet sa...

whohooo, jag skulle läst lite längret..här står det ju vart du hittat mönstret =P Det var ju skitfint med vitt, det blir nog en bra present till min moder som bara vill ha vitt i granen..nu är det ju iofs ett tag kvar tills granen ska fram igen..men då har jag ju lite tid på mig hehe =D