Välkommen hit till mig!

tisdag 14 juli 2009

Solig virkdag

Efter en tidig morgon imorse (massage kl. 9) handlade jag lite grillmat och hittade fina blomkrukor också. När jag kom hem tog kreativiteten över. Fixade till det med krukorna på en gång – kanonfint blev det. Tog sen med mig en kopp kaffe och katten ut och satte mig i solen med virkningen. Fyra rutor (nu är de 42st) och ett antal samtal med grannarna senare, gick jag in, ganska nöjd med min dag även om klockan bara var två. Hittills har jag hållit mitt löfte om en ruta om dagen!
Hann med ett besök i garnaffären också, mitt svarta nystan till mormorsrutorna var nästan slut. Men nu finns det ett nytt att börja på imorgon. Handlade ett par meter band också. Ska sättas på imorgon på en blomkruka och ett Höganäskrus. Få se om jag fotar också… På kvällen avnjöts grillmaten på uteplatsen – åh så gott! Men nu blir det träff med lakanen! Kram

2 kommentarer:

Sofias värld sa...

Så trevlig blogg du har och så fina smycken du har gjort :)

Hälsningar
Sofia

Kat sa...

Åh tack så mycket! Det är mitt sätt att få ut kreativiteten, olika former av handarbete alltså. Just nu vilar smyckena till förmån för virkningen. Men de återkommer - jag lovar!