Välkommen hit till mig!

söndag 28 augusti 2011

Doppresent

Okej, nu var det ett tag sen igen... Det har varit fullt upp kan man säga. Några saker har blivit färdiga, som den här lilla grodskallran. Andra är på gång.
Grodan levererades idag till en liten kille som döptes. Lillkillen själv sov sött och kunde inte recensera valet av present, men mamma och pappa verkade nöjda. Själv var jag nöjd med grodan, den blev bra. Mindre nöjd var jag med att jag inte hunnit klart med den andra delen av presenten - en filt som egentligen skulle vara till när han föddes, men som blivit sen av olika anledningar. Den skulle kommit med idag, men jag får skicka den istället. Jag har några varv kvar plus kanten innan den är helt klar. Surt, eftersom det inte är enbart mitt fel att den inte är klar.
Men nästa projekt är iaf att måla klart mitt skåp som blivit en långliggare... Men nu ska de gamla skåpen iväg och då måste jag ju ha det klart att flytta in i. Ska försöka visa det för er så snart som möjligt! Det blir också ett besök på den svenska möbeljätten snart och efter det blir det också en ommöblering av vardagsrummet, så sen kommer det bilder på det också.
Men nu är det dags för lite välbehövlig sömn innan morgondagens jobb. Kram och godnatt! Pyssla på!

Inga kommentarer: