Välkommen hit till mig!

lördag 7 augusti 2010

Uppdatering

Ja, en kort uppdatering kommer här. Det hemliga babyprojektet är snart klart, så bilder kommer inom kort. Amigurumi-delarna är färdigvirkade och ihopmonterade, nu återstår bara den slutgiltiga monteringen för att det ska bli det som det är avsett för.
Har handlat mer grejer också... Eller ja, en nödvändig sak. En ny matta till vardagsrummet - en bubbelgumsrosa! Satte upp mina nya gardiner och det såg så blackt ut med en silvergrå matta att jag åkte och tittade på en ny. Valde mellan en grön och en rosa, men bestämde mig för att inte fega ur och vara så lagom, så det blev den rosa för att få in mer färg.. Det blev jättefint!
En helt annan sak som jag tycker är tråkig är att jag inte hittar nåt bra garn till min filt. Det ska egentligen vara ett ganska tjockt Caron-garn enligt mönstret, men jag hittar det bara på deras egen sida och inte hos nån återförsäljare i Sverige. Så jag vet inte hur jag ska göra, är inte så bra på hur det funkar att handla från företag utomlands. Är det nån som har erfarenhet av att göra privatimport får ni gärna höra av er. Annars får jag väl prova med Soft Cotton eller Tilda och se hur mycket jag behöver ändra i mönstret för att få ihop det.
En annan sak som jag funderar över är varför inte fler tar in de ergonomiska virknålarna från Clover (Soft Touch) Jag har provvirkat med dem och de funkar verkligen kanonbra och nu vill jag ha en i varje storlek även om de är dyra. MEN, de finns bara i vissa storlekar i de svenska webbshopar där jag hittat dem och jag hittar inga fysiska butiker här i Bergslagen som säljer dem. Nån som har en idé om var jag kan hitta dem så kommentera, snälla!
Men nu ska jag ta mig lite mat och sen blir det promenad, för dagens pyssel har jag klarat av! Pyssla på!

2 kommentarer:

Fröken Musse sa...

Vilken fart du har fått! Visst är det bra skönt att få avsluta påbörjade projekt! Hemligt babyprojekt låter klart spännande... /Maria

Kat sa...

Jo, jag känner mig rätt nöjd med att jag får lite gjort nu! Dessutom är det ju roligt under tiden också... ;0)