Välkommen hit till mig!

söndag 3 juli 2011

Trötter

Är lite sliten efter tre sena kvällar, det har varit stadsfest här i stan, så jag har en vilodag idag. Orkar inte riktigt pyssla med något, men ett varv eller två på min påse ska det väl kunna bli.
Jag tänkte att jag skulle ge er en bild istället. En härlig emaljerad kanna som jag pyntat lite med band och en mini-griffeltavla. Jag måste bara köpa kritor till den, sen ska den få någon fin text också.
Pyssla på nu!

2 kommentarer:

Handarbete/Pyssel sa...

Hej hej!
Kul att fjärilarna är färdiga nu!
Stadsfesten har jag hört om från annat håll =) Fler som varit på den.
Vi hade fest hemma igår, så idag är en softaredag! Fixa å dona lite nu och då i lagom lungt tempo liksom.
Det var min sambo som bjudit in gänget han umgicks med för 20 år sedan. Med barn så var vi ca 30 pers, så det var full fart. Och trevligt!
Nu ska jag åka med mamma ut till Baldersnäs och gå runt och kika på det som är på gång där nu. Bland annat någon som syr kläder och säljer.
Ska bli kul att se!

Ha en finfin söndag!
Kramen!

Anonym sa...

Jodå, det var trevligt på Baldersnäs. Först träffade jag en kompis som jag samma dag ringt till men inte fått tag på, så fick jag pratat med henne live istället!

Gick sedan och kikade på hemsljöd, massor med roliga och fina saker, men inte direkt något jag behöver. Där träffade vi ett par bekanta så fick vi ännu en trevlig pratstund.

Så var vi in och tittade på kläderna vi var där för att se. En bekants dotter som stog där, som hade sytt helfina kläder i naturmaterial. Jag blev såå förtjust i ett par tunna ulljackor som hon gjort. Men det blev inget köp. Har inte de pengarna nu. Men tog hennes visitkort i alla fall.
Köpte ett par salvor av henne och sen en plånbok på bordet bredvid.

Därefter var vi in på Naturrum, där min granne jobbar. Där kan man lära sig mer om Dalsland, beställa guidade turer och sånt. Men vi var bara in för att säga hej.

Sen tog vi en fika i cafét, allt för att det skulle kännas riktigt semestrigt =)
Och då träffade vi även ägarfrun till Herrgården på Baldersnäs och bytte några ord.

Blev en riktigt trevlig trip!
Fler sådana nära semesterutflykter lär det bli i sommar. Jag har stortrivts med HEMester de senaste åren.

Men i slutet på sommarlovet blir det en tur till Norge (förhoppningsvis blir det vandringsväder) och sen till syster i Mora.

Och redan till helgen blir det en tur till Ludvika. Men bara en snabb sväng. Lördmittpådagen-Måndmorgon. Trol. med mina yngre bröder och kanske mor.

Ha det gott!
Kram!
//Annastina.