Välkommen hit till mig!

torsdag 29 juli 2010

Work In Progress

Ja, det gäller för de flesta av mina projekt just nu. Inget blir liksom riktigt klart... Mitt skåp står i källaren och väntar på färdigmålning. Inredningen i vardagsrummet (jag bytte färg på textilierna) blir inte klar för jag hittar inga kuddar i rätt färg. Min lilla gardin till badrumsskåpet föll på mållinjen, (för lite garn) men nu är det beställt nytt. Min mormorsrutekasse har blivit liggande ett år ofärdig, men idag kanske det löser sig - det spöregnar ute nämligen... Den är iaf bara i fyra delar numera - två sidor och två handtag. Ska göra klart det hemliga babyprojektet också, men kan inte riktigt bestämma mig för hur det ska bli i slutändan. Sen har jag ett garnnystan som ligger som jag gärna vill göra något av, men jag vet inte riktigt vad, det är bara 100g garn ju. Tack och lov så gjorde jag iaf klart födelsedagspåsarna till jobbet innan jag gick på semester.
Och så hittar jag ju alltid på nya projekt också. Ska iväg till en garnaffär imorgon för att se om jag kan hitta garn till en filt som jag ska ha i vardagsrummet. Har planer på en jätte-mormorsfilt också, men det får lov att vänta tills alla ufon är klara. Nån gång måste man ju fixa dem...
Har ett par beställningar också, men de ska vara klara till jul först, så det ska nog lösa sig.
Men nu är det dags att göra sig iordning efter morgonens surf (vaknade så tidigt av åskan så jag behövde något att göra en stund) och dra iväg för en virkdag med kompisen J och hennes två telningar. Det var längesen sist så det ska blir kul! Rapport om hur det gick kommer sen! Pyssla på!

Inga kommentarer: