Välkommen hit till mig!

söndag 2 augusti 2015

Sommarpyssel

Ja, mycket hinner man med när regnet vräker ner ute. Vi har haft som projekt att göra klart listerna till vårt gästrum under semestern och det har inneburit en hel del slipande och målande, men då har det också blivit en hel del annat som åkt med i samma veva. När slippapper, färg och pensel ändå varit framme liksom. 
Det lilla hallbordet har jag redan visat, och här är en bild på den Ikea-pall som jag använt för att testa Panduros nya möbelfärg. Färdigt resultat och recension kommer sen.
Sen har det ju blivit en del virkat också. Dukar i massor eller rättare sagt massor av provning av olika dukmönster. Några har dock överlevt och inte blivit froggade. Mycket restgarner har jag gjort av med!
Sen får man ju slumpmässigt inspiration av olika saker, om man är som jag iaf. Lavendeln utanför behöver ju få sig några doftpåsar inför vintern när de ska klippas ner, så jag började virka lite smått på ett par såna. En är nu klar och nästa är på gång. Mönstret kommer från Lindasdeli.se och är superlätt att följa. Kanon! Visar mer av påsarna när de är klara båda två som är planerade nu.
Sen kommer det naturligtvis bilder på min stora sjal som varit mitt semesterprojekt den här sommaren. Den var tänkt för de svala sommarkvällarna men är än så länge oanvänd... Kanske det blir nån fin kväll nu i augusti som den får ha premiär.
Pyssla på

Inga kommentarer: