Välkommen hit till mig!

torsdag 17 februari 2011

Äntligen!

Ja, äntligen är det slut på blogg- och virk-torkan här i huset. Och ännu ett äntligen - i söndags blev den äntligen klar! Min sjal! Det känns himla bra att den till slut blev klar och inte blev ett ufo. Det ligger mycket jobb bakom den, så nu är det bara att använda den flitigt och det lär inte bli svårt. Jag gillar den verkligen redan! Den har sådär lagom tyngd när man lägger den över axlarna och eftersom den är blyertsgrå så passar den till det mesta ju.

Här kommer också en liten bild på vad jag virkar på nu. Jag bestämde mig för att ta det lugnt med storprojekten ett tag nu, sjalen krävde en hel del energi, så nu virkar jag smågrejer till jobbet. Undrar om ni kan se vad det är på bilden? Annars kommer svaret i nästa inlägg. Senare kommer också en bild på den hemliga amigurumin som jag också virkade klart och monterade i söndags.
Pyssla på nu!

3 kommentarer:

Handarbete/Pyssel sa...

Ja, vad härligt att vara färdig!
Och skönt när man trivs så bra med det man tillverkat!
Bra att ta lite småprojekt emellan.
Jag stickar på min restgarnsfilt som jag hållt på med i ett par veckor, men jag har även gjort lite smått emellan.
Lärt mig nya grejor!
Idag är det ett par strumpor på stickorna. Stickas från tån och uppåt, båda strumporna samtidigt.
Första strumporna någonsin som jag stickar. Blir spännande att komma till hälen...!
Ska tänka ut någon bra rese-stickning med! Eller virkning...
Får inte vara för stort eller för mycket olika färger!

Ditt mail har jag fått, men inte orkat svara än, då jag åkt på en förkylning.

Ja, pyssla på!! :)

Fröken Musse sa...

Vilken härlig sjal! Jag förstår att du är nöjd och säkert kommer den att användas mycket:-) Det är alltid skönt att bli färdig med de där långa, stora projekten och få ägna sig åt lite mindre och snabba arbeten. Försöker gissa vad det röd-vita ska bli men har inte lyckats....Trevlig pysselhelg!!
/musse-Maria

Ann-Sofie sa...

Hej Kat!
Ja det var superkul att du kom fram och sa hej. Det är verkligen häftigt att ses i verkligheten. Man läser om varandras liv och tycker sig "känna" personen en del och därför blir det en extra kul grej när man får ses. Vilken tur att vi såg flitiga ut. :-) Jag försöker iaf, även om det blir stunder då jag känner mig ganska seg och trög, men så kanske det är för alla. Hoppas ni hade en bra planeringsdag. Vad duktig du är som gör så fina handarbeten! Måste kolla in den här bloggen också. :-)
Än en gång, riktigt skoj att du kom fram och sa hej.
Ha det så bra./Ann-Sofie.